Marijke verliestherapie

Praktijk voor rouw en verliestherapie

 

“Vind je soms de woorden niet
om dingen uit te leggen,
Geen zorg, want zonder woorden
valt er meestal veel te zeggen.”

 

Machteld Lavell

Algemene Voorwaarden Marijke Verliestherapie

  • Een consult duurt over het algemeen een uur.
  • Een afspraak die bij verhindering door de cliënt niet minimaal 24 uur van tevoren is afgezegd, wordt volledig in rekening gebracht.
  • De aan de cliënt gedeclareerde kosten voor de begeleiding, dienen door de cliënt binnen 30 dagen na datum van de factuur te zijn betaald.
  • Bij niet betalen binnen 30 dagen na factuurdatum, kan Marijke Verliestherapie de cliënt een betalingsherinnering sturen. Voldoet de cliënt binnen 14 dagen nog niet aan de betalingsherinnering, dan is Marijke Verliestherapie gerechtigd incassomaatregelen te treffen, dan wel dit door derden te laten uitvoeren. Alle kosten die verband houden met deze vordering komen voor rekening van de cliënt.
  • Bij een betalingsachterstand is Marijke Verliestherapie gerechtigd – tenzij de begeleiding zich hiertegen verzet – verdere begeleiding op te schorten totdat de cliënt aan de betalingsverplichting heeft voldaan.
  • Er is geen verwijsbrief nodig van de huisarts.
  • Een consult is te allen tijde strikt vertrouwelijk. Marijke Verliestherapie zal nimmer enige gedurende het consult verkregen informatie delen met anderen. Bij uitzonderingen, zoals bij voorbeeld terugkoppeling aan de huisarts, is hiertoe de uitdrukkelijke (schriftelijke) toestemming van de cliënt vereist. Zie ook mijn Privacyverklaring.

Marijke Dankert 2021

marijke-verliestherapie-rouw-en-verlies-wandelen-in-het-bos-in-gesprek

Marijke verliestherapie

Marijke Dankert
T: 06 49138161
E: info@marijke-verliestherapie.nl

KvK: 75006510

Privacyverklaring